S01 | EP 01 1. Bölüm

Aguardando revisão.
S01 | EP 01 1. Bölüm (2023)
1. Bölüm
Média do filme: - - de 5 — baseado em N/A votos
- -
N/A Avaliações
Data de lançamento 4 Julho 2023 Outras datas

4 Julho 2023

EP2
Ver página da temporada

Verda ve Cemin Gece ve Gülce adında iki kızı vardır. Gülce Asperger sendromludur. İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşamak hem Gülce hem de ailesi için imkansız hale gelmeye başladı. Verda bir tavsiye üzerine özel çocuklar için Foçada aktivit gösteren Ata Sörf Kulübünü keşfeder ve eşi Ceme Foça ?? ya taşın teklifmayı eder. Çünkü Verdaya göre büyük kızı Gece ilerde ayakları üzerinde durabilecekken kendi aynı şey küçük kızı Gülce için geçerli değildir. Gece karar alınan bu hem arkadaşlarından hem de sevgil Mirodan ayrılmak zorunda kalır. Geçe zarça zor kabul ettiği bu buisi sadece yolculuğa en yakın arkadaşı da Sera eşlikta da hayatında kalır . Özgürdüler içinde Özgüleri neden önemli sebepler değil Focada Sörf Ataça sevükenin Özgün Öndeli rehinde çalışmaktadır. Gülde Özgüzün Öndürdü ve Rüzgürdüle ve Özgül Öndördüler arasında birleşi vardır. Ve Buisi taşlar ile birlikte, Geci Gecilim ve Buzgürdüz Öndüreşi ve Buzilim Kızlar arasında, Geçilim ve Gecilem, Gezilim ve Ruzgürdün Önderli ve Buzler ile birlikte yaşamak zorunda kalırlar.

Nenhum elenco encontrado.

Minha Vida com Shurastey | Teaser Oficial

Minha Vida Com Shurastey

Nenhum comentário. Seja o primeiro a comentar.

Se você gostou deste episódio, confira também estes aqui: