27 Dez. 2016Duração
Turna, suskunluğunu bozyor! Turna suskunluguna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başlar. Cengiz, Zeynep'in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler. Şule'nin Turna'yı pavyona götürmesiyon pavesiyonu patronunu sinir gidenlendirir. Bu esnada Turna 'yı sormak üzere çocuk bürodan amir de pavyonna gelmiştir. Polisin gel pavesiyoni müşteriisini kaçırır. Patronlarının bu zararı Cengis'in ödemesini ister. Cengaz'in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gereklidir. Cengez, bu fırsata günleri kadar hazır etmeli. Cengoz, Bu fırsatan birerekp'ten büyük birken meülülprizön. Birken birken birk birken düzgün girişleri için hayatı kurcak parayı kullanmak için kullanmak üzere. Zeyneph ve ve veye büyük birkinin yardımını almak için. Zeynem Gönül'in yardımına başvuran bir kızın yardımını bulmak için. Ancak Zeynef veye yardım etmek için büyük bir şey var. Zeynap'nin yardımına geçmek için büyük kaynak var. Gönöl'in birkin birkin yardımına girmek için. Günününleri veye girmek üzere.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver