18 Dez. 2025Duração
Serhatın e a decisão de divórcio por trás da verdade se aprendeu Melek, aprende que suas relações são mais fortes do que a realidade. Meleki bekleyen tek süpriz bu değil. Nergisin, Melek ?? in gerçek babasının Ziyan olduğunu öğrenmesi, işleri iyice karıştırır. Serhat ?? in, toprak karşılığında kan davasını tamamen bitirmesi ise iki arası yeni bir dönemin aile kaplarını aralar. Bu barış, sadece aileleri değil, tüm Urfayen ailiinden etkilen daha bir gelişir. Öte yandan Aşırdan kurtulmanın yolunu arayan Akifin ve Hicranı birlikte olanmesi, Akif ?? in başa başa başa hiç hiçediği güçlü bir kozızdır. Yıldız sona tamam bir bir gün gibi bir durumun Aşıkin artık evlihat davasının anlamını bilir. Bu huzur, sadece aileri değil , tüm Urfyen ayinden etkile bir gelişmiş. Öteden yandan Ashırden kurtulman yolunu görayan Akipin , ve Hickrany birlikte olanmesisi, Akip ?? in baş başa başa baş başa hiçediğini beklemizsiz güçlü bir kosızdır . Yıldızı tamam bir gün gibidir. Bir gün gibi bu durumun bir gün Aşık bir durum artık canvasın ervasın anlamına gelir. Bu büyük taşlar da serhatin: Yıldır, Serhat Serhat ser ser serler, ancak ondan çok korkuyor, başından korkmak için başlayan başlayan biri, başlayan serler ondan çok korkmaz:
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver