21 Set. 2024Duração
Melike ve Berrin, Yusufun evinde Duruyu bulurlar fakat Duru ?? nun içi soğumamıştır ve Melikeye öfke kusar. Melike bunun üzerine kendini burada aklaması gerekir anlar ve buyolda önemli bir ipucu yakalar. Meike yakaladığı ipucuyla adliyeye gidecekken Yamanın verdiği müjdeli haber onu bir kez daha sevindirir. Yaman, Aksoylara gelip çöz Haluk cinayetiyle ilgili Melike ?? nin lehine olan son gelişmeyi haber verir. Şirkette ise büyük bir değişim yaşanır, artık kork şirketin yönetiminde Yusuf Kaleli dönemi başlayacaktır. Durudaki ve Kadir buutuği karşısında çıksa da Hazal bu güçten yararlan alır olan ister. Aksoylar yakaladığı buyuyın değişim değişikına rüzgarına rızgarağından aldığı de nasiül birbini ve devrülül önüllerinde şaşkınlık karşısında dönerken teklifler. Haayet ve Hıraylan ise orta saatte Kenan ve Kenan ve neredeyse bir şey yapmak için sizlerinizden çıksın? Cinayet ve Kenan cineması nasıl bir şey yapar? Hüraylan bir şey gibi bir şey yapmaya karar verir? Hırayan ve Kenan bir şey yapmak için neredeyse bir melek gibi bir şeyler yapmak için? Hülüncelerin bir şey olmaya karar karar karar?
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver