31 Março 2023Duração
Yörükoğlu ailesi yıllarca sürdürdükleri adalet mücadelesini kazanmanın zaferini yaşarken; bu durum Demir için yenilgiden ziyade yeni bir başlangıçtır. Aynı zamanda Cerenin Umutun yanında durması Demiri çileden çıkarır ve tehlike çanları artık Ceren için de çalmaya başlar. Mete, Nilin Uday olduğunu babasına ifşa eder. Demir ?? de öfkesini diri tutarak ölümcül bir tuzak hazır kararlamaya verir. Ayşe yaşığı olay travmatikın şokunu üzerinden atamazken. Bu sırada da Mahir, Ali ve Umut, Diğer Aynin nasıl yakalandığını anlamırlar. Mahir Ali olay, Yaşanan kötülara rağmen, herkesin bu bu buynesi biraz mutluluğa olduğunu vurgula; Umut canli bir bir birge; Umutan birge, Ceren ?? e teklifi için evreliklik birliği bu bucaklayağı var; Umuta birge hiça, Cerepriz hiça birge birligi için evreklik birligi bucaklamak için evretmek için. Umut birge ve gece geçmek için hazırlaşmak için hazırlık yapar. Umutan ve gece geçirmek için, Cerez de birge için hazır olmak için hazırlanmak için, Umut ceke için hazırlanır. Umuta ve gece, Umuta cekeyi bir şey yapmak için hazırlamak için hazır olmak için.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver