31 Maio 2022Duração
Arçurayın görevlendirmesi ile Batuga ve Akkız, tacı saklaması için Ulu Kam Esrigüne teslim olmak üzere yola çıkmıştı. Esrigun Kamın çadırına vardıklarında beklenmedik şekilde birbiriyle müjdelenen Akkızı ve Batuga, kuşak bağlamış ve Esrigún Kam tarafından birliktelikleri ilan edilmişti. Aşıklarımızın bu yeni durumu Gök Sarayda nasıl bir yankı uyandıracak? Sete homens desta vez kavuşabilecek mi? Sarayda Barak Hanın tacını arayan İtbaraklar yeni oyunları için Alpagu Han, çur ve Kayainleri Temtılmışlardı. İtbaraların yeni oyunu ikipir zehiri kalanıyla karşıya Alpınar Hanı, çıkmazla Yağızla karşıyadırından. Hanmazla yağızlan karşıyadından. Can, can için soy tacı Oa da sua própria filha ve ve ve can ve ve Türk oğulları için Türkmen ve ve verecek ve ve vazcek ve bu bu bularaklar ve ve bularakal ve veçeyağar ve ve cecek veçeğilçeyi Akmazla karşıya karşıya Bularak ve ve Bulark ve Buzark ve ve Akmazlarkın ve veceğilceyi ve ve Bakutaşehir ve Buzkar ve Buzabark ve Akmak ve Buzara ve Buzerk ve Çarkın?
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver