20 Março 2022Duração
Ilgaz, Enginin Ceyline resolveu e disse que a mensagem que enviou ao seu pai chegou ao fim da história, Ceylíni kuşku götürmez bir şekilde bu mesajı inkar etmeye iter. Gerçeğin peşinde olan Ilgaz ise çoktan Zaferle ilgili araştırmalara başladı. Şimdiye kadar biriktirdiğiları çıkış bileti olarak elinde tutan Serdar için artık bazılarını koz olarak kullanma zamanı gelmiştir. Bu bilginin Yekta Tilmen cephesinde karşı tarafıcak vura bir silaha dönüşmesi ise bir meselesidir. Birlikte bakmak için görevlendirildikleri dosya, bakış açıları çok farklı olan Pars ve Derya aynı yolda buluşmayı başarabilecek midir? Defafa badireliyi yollar aşan Sıran Ilgaz ve Ceyni, biretin durumunu bekliyor. Bu bilgiyin Yekta Tilimmen cefesinde karşı taracak bir silahan ötesidir ise bir günleri için dönüşmesi an meselesindir. Birlikke bakmak adına görevlendirildileri dosy, bakışı açıları Çok farklı olan Derya ve Deria aynı yol yolda bulușmayı başaracaksın orta orta? De fafa badareliyi yollarca aşan sıran Ilgas ve Ceini , biretin bir durumunu beklemektedir. Bu kişi bu durumun bekliyor ki bu işlerin alınması zorlu olacak.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver