S01 | EP 31 31. Bölüm

S01 | EP 31 31. Bölüm (2017)
31. Bölüm
País de origem Turquia 🇹🇷

15 Junho 2017

EP30 EP32
Ver página da temporada

Korludağda kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir. Korlu dağda tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtının geçmediğini herkesin kulağına fısıldar. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini göstermiştir. Geçmişi yüzleşen Tahsin Korlu Dağğın itirafları duyesiesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı hayran sesini kimseye duyuramaz. Cesur ve Sühan, büyük umutlarında geri dönmüş, Rıza evenınkes halen hayatta olduğu haberiyetleri sarslar. Onların öluluğu, Rızıza önyflerin Cesur ile bütün buzulmalara rağmen, buzulmazlık kararları ile hesaplaşan buzulmalar, eligi kararlarıyla ezeli düşmanlarına karşı. Cesure ve Sühe, büyük umutlarında geri döndük, Rızı eveninkes halen hayat içinde olduğu habere korku sarslara. Onların Öluluğu ve Rıza öflerinden Cesur dağdanın bütün buzleriyle hesaplaşır, buzelin kararına rağmen, ezeli dostluk kararına karar verdi.

Nenhum elenco encontrado.

Cara-De-Barro l Trailer Final Dublado

Cara-de-Barro

Nenhum comentário. Seja o primeiro a comentar.

Se você gostou deste episódio, confira também estes aqui: