17 Out. 2024Duração
Sevilayın nikah masasında hayır demesi herkesi şoka uğratırken Hikmet, öfkeden deliye döner. Seviayın kararı Melek ve Cihanı mutlu eder. Nuh da beklemediği bu durum karşısında sevincini gizleyemez. Artık aşıkların önünde bir engel kalmazken herkes duyguları konusunda çekinmeden adımlar atar. Cihan ve Sevileyın ikizlere karşı duyguları artık Samet ve Hikmet tarafından açıkça edilir. Bu durum Sumruyu iyice çıkmaza sokar fark edilir. Secririn ortaya çıkmasından korkan Sumru hala Melek Ve yaşun tehdidi altındadır. Nuh dan beklemediğı bu durum qarşısında sevincini gizleyamaz. Artık âşıkların öncesinde bir kalmazke herkes duygularını konusunda çekenmeden adımlara atar. Buhan ve Savilay ?? in ikizleri karşısında duyguları Artık Samet Ve Hikmet tarafından açıkça bilinir. Bu durumu Sumru ?? yu iyice çıkar çıkmaz sokar. Sırrinin ortaya çıkmasından korkan Somru halaMelek ve Yaşun tehdididir altındedir. Nuh atansalanlar krizileri atlamaya çalışır kendilerini kendilerini meklenmek için mektikleri yakın mekânın ortasında Bulletin Bulletin. Bu tehlike onlara gelendirilen mekânlardan ise enmiştir.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver