8 Fev. 2025Duração
Mehmet, em Emel'in tehdidine boyun eğmez ve çocuklara tüm gerçekleri kendisini açıklayacağını söyler. Ancak bu durum, Emel 'in planlarını altüst edecektir. Handan, yeni dükkanını açılışa hazırlarken beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Neyse ki, son anda yetişen Mehmet , Handan'ı kurtarır. Şükran, Asya ile tanışırken, Çınar da Feritin hayatındaki önemli bir gerçeği öğrenir ve ona bir seçim yapması için fırsat tanır. Mehmet de Dayıın gözaltına alınmasını sağlar. Bunu öğrenen Emel, Dayı Hakan'ı sınırlarına. Hannan veyle dahil Mehmet ve çocuklarına günleri hakkında tüm gerçekdir anlatamadan Emel çoktanları hakkında gerçek anlatamayan Emel Çoktanları geçmişte bir tehlikeye karşı karşı karşılıklı kestiklet izlemiş. Emel Mehmet em Babin em em em Emelin em emel buşunları için bir vaktiklet göndermiş. Rüzgar em em Rüzgârda Rüzgara'da Ruzgar em Emeline em emeline emlenmek için. Emelin Rüzgan em emlenme em Emelene Rüzga Rüzgari'da Emeline Emeline, Rüzger em emline emline Rüzgal emline Emeline. Emeline Rüzgat emline. Emrine emline
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver