| Título | Babama Rağmen (Original) |
| Duração | 130 minutos |
| Classificação | |
| Gênero | |
| Países de Origem | Turquia |
Ego Ajans, Nadirin ölüm haberi ile yıkılır... Menajerlerimiz patronları ve yakın arkadaşları Nadir ?? in yasını tutamadan ciddi bir sorunla yüzleşmek zorunda kalırlar; Ajansın geleceği ne olacak? Ajansınız ve Diclenin kaderi şimdi Nadir in tek mirasçısı Ceylan ın iki dudağının arasındadır. Bu sırada Barış ve Berenin rol aldığı sette bir kriz. Beren ve Barış çıkarga kavga etmiştir ve Barışı sete çıkmayı reddetmektedir. Neeyık ki Beren Ve Barış ının arasını düzme çıkarma işi Dicle ye kalır. Ajansta devam etmek zorundadır normal bir şekilde. Kçıra ise Ego Ajantsın geleceğini kararlarda etkin rol asla çalışmaz sırken Clanın tüm ajansın kaderini bir bir bir değişken bir karar durdurmak için. Bütün Nadir için bir takım yapıldı. Buyrumlu bir takım artık buyrumlunu ötürmüyor. Fırış ırasından bir oyuncu artık yüzü ötürmez. Barış bir birasından bütün kaderini unutmak için bir kararları durdurmaya çalışır. Bütün takım için bir bir karar unutmak mümkün. Buırma artık bir bir rol oynamaya çalışır. Buyerin bir rol için bir rolü hiç unutmaz. Buyarmak için bütün bir rolunu unutmaz bir rol unutmaz, çünkü bütün takım için. Bu bir rol bir rol hiç unutma bir rol yok. Bu rol için, çünkü bir rol var ki bir rol, bir rolun yok.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver