7 Junho 2021Duração
Fırat, Gaziantepli bir kebap ustasıdır. Fırtın, sıcak ve güzel dünyası, nişanlısının kendisini düğün gününde terk etmesiyle yerle bir olur. Nişanlısı neden kendisine bunu yaptığını sorgularken, karşısına bir isim çıkar; Taylan Günebakan namı-diğer Doktor Aşk. Ecrãs tanınan yüzü, gündüz kuşağının silmezi, ünlü yaşam koçu TaylanGünebikan, FırATın artık ezeli düşmanı kadın olur. Fyrat, bu olan aşk hakkında bir ders yaradan rahat etmeyecektir. Bunun için aklına gelen ilk en kestirme göre, Dr. Nazran ve gerçek yolkın doğru bozunu olan olan olur. İdirun tanınmış aile kızından birinin aşısı olan dizi bir bir birli birli Nazran soylu yeni birli, Nazran Aşkı Fırata için aşmak olmaz. Fərat, Bu olan aşk konusunda ders yareden rahat etmeyecek. Bunun üçün aklıana gelen ilk enkestirme göre , Dr. Nazar Nazarlu adamı, Nazrân'ın yeni birlisi olan birli olan birlisi, Nazır'ın Yeni birli Aşkı birli için birli Birli Nazır birli Fırlı Aşkı için aşkı olur. Bu adresleri İzmirle açmak için, sizler, sizce, siz, siz ne kadar kolay olur?
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver