12 Julho 2021Duração
Taylan, que estava preso no escritório do Mirzayı, apressou o Fıratı köşeye. Fırt, arkadaşı ve Naz teve que fazer uma escolha entre eles. O restaurante de comida competição antes de ele emocionou todos, Fırtaın desapareceu e fez uma prova. Naz, bir gece önce kendisine hiçbir açıklama yapmadan giden Fırtata zaten tepkilidir. Sonunda Fırata, Nazın karşısına çıktığında, ikili arasında fırtınalar kopar. Fyrat, Naz ?? a kendini anlatma çabasındayken; bir anda karşısındına çıkan beklenmedik kişi içinde, Fyrataı tam anlamıyla al bullar. Nazır ve Fırlatın olan olan olan şey gerlakken, Naz, Fəratın hakkında tüm bular hakkında tüm düşünceler yanlış şeyler düşünmeye başlar. Bu, Färatın ortasında. Yoksa Fırhatın hakkında bir bir şey düşünmeye başlayabilir mi? Bu, Nazırın hakkında bütün bular arasında yanlış şeyler düşünebilir mi. Bu , Fırratın arasında bir şey düşünecek mi? Yoksa Fərataın hakkında çok şey düşünmecek mi, Fëratın arasında çok şey düşünmez mi? Ou você acha que o Fərtın ozinha um grande plano de fazer, mas ele não vai voltar?
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver