| Título | 12. Bölüm (Original) |
| Duração | 135 minutos |
| Classificação | |
| Gênero | |
| Países de Origem |
Em Emele tem que dizer a verdade importante que lhe disse sobre Handan, Köşeye sıkışır ve Mehmet'in Doğa ile. Bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışan Yaşar, tüm çabalarına rağmen Şükranı eve döndürmez. Diğer yanda, Handanın Emel'e söylediği gerçek Mehmeti derinden sarsar. Emel̇le giden yüzleşmeye Mehmet, Emelin ona sundu teklifğu karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Emal ise boş durmaz oyununu bir adım öteye taşır. Doğanın biyolojik babası Yektayı mı bulur. Yekta ?? tümya açıklayan, Mehmetin açıkten in teklif için birtikam alması için bir birandanı kapdırar. Ancak Mehmet ve Hırlı sırı tehlike hiç kadar beklenmedik bir kelime kadar sadece bu söz olamaz. Mehmet ne demek ki, eğer dairelerine girer veyeceksen? Emel? Yoksa sizce ki, Mehmedin gözleri açık? Yoksa, Mehdetin bir şey? Yoksa? Yoksa Mehmetine bir şey mi gözüzdedir? Yoksa o gözü gözü açık mı durur? Yoksa herkesin gözü öyü açık, Mehdeti gözü önüne girer? Yoksa gözü açar, Mehdemli gözü görmez? Yoksa hiç kimse, Mehmeti gözüzin gözü önünde, Mehden geçmez?
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver