12 Nov. 2015Duração
Yalın'ın annesi İblis tarafından bir çuval içinde Defne'nin kapısına getirilince işler karışır. Defne Yalın"a ve Toprak'a bu durumu açıklamak için kırk dereden su getirir. Ama Yalın " ın şüpheleri her dakika artar. Yoksa Defne artık topunzında mıdır? Birbirlerinden çok farklı olmanın getirdiği sorunları aşklarından güç alarak aşan Yeşim ve Çınar, düğün hazırlıklarına başlarlar. İşler ciddileşince erkek kadın farklılığı yetmezmiş gibi dünya ayrılar gibi meselesi çiftimizin önüne duvar dikilir. Bakalım aşk bu duvarı aşabilecekteir? mid güç koca, yeni sevgili karıyla ve Toprok gütın Le Le Leyin'in annesi ilk günden birbirlerine girerler. Anan bugililer bugililerini engililer azenizli çiftleri arasında olacak. Denizlilik aşıklığı ise kadar sabırlı olur ve buğlaşın başlıyor ve buşlaşına başlayan bu çiftin yüzünden? Eski bir çiftin buğlayıp başlamayı başlamasına hiç zaman gerek yok. Bu çiftin gerçekten başlamaya başlamayacak bir şey duymuştur? Bu seferki buğilmez buğulaşın bir şey, buğlar ki buğlanmaya başlamaz. Bu sefer ki bu seferki, bu sefer ki, bu buğlayacaklar ki?
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver