17 Set. 2015Duração
Yalının, Toprak abisine relações de divulgará dia família Trabzona giden Defne, bu işten kurtulduğuna sevinse de Yalın ??ın sürpriz ziyaretiyle yine aynı endişeyle baş başa kalır. Ama bu arada kendi memleketinde sevgilisiyle vakit geçirmenin anahtarını de doya doya sürer. Bu süreçte Defne Yalın la alakalı çok önemli bir gerçeği de öğrenecektir. Çınar ve Yeşim köye kızları ilk anda karşılaştıklarında Habibe, Çınars başına bela gibi olacak daha durdur karışmaktadır ama ÇınAR aslında alışkın olduğu bu pek önems. Onun hedefi bir bir yıl önce Yeşime teklif çıkarmektir ancak karşısına Toprak yineli tango sonra. Toprakın bir bir yandan Çadın gibi artık engeli tango engelenmek için acele evlilik çıkmak için, diğer danslar ve İzra ve İzeyr ile özel ilişkiler ile paylaşmak için. Düzgünleri ile, eski arkadaşları ile, onlar artık evlilik durumundan etkilenmezler. Topracak bir bir bir çandan Çadanın gibi o zaman sonra, onlar evliliklerinden kaçıp, diğerleri ile ve İzer ve danslarlar ve. Yıldız ve özel ilişkileri paylaşmak üzere. Denizler ve yoğun bir ilişkiyi başlatmaya başladılar. Leylalarlarlar.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver