14 Junho 2022Duração
Nesrin ve Sadık mais uma vez foram destruídas. Annesinin acımasızca bu kötülüğü yapmasına öfkelenen Somer, Kalender ailesinin yanında yer alır. Bu durum anne oğulu bir kez daha karşı karşıya getirir. Bu konuda oldukça gururlu bir tavır sergileyen Sadık, Türkan ve Somerin mutluluğuna gölge düşmemesi için çabalar. Türkan we Somer her her şeye rağmen yanadır. Somer anesinden vazgeçerek Türkanla olmayı seçti. Aynı zamanda Sadıkların evlerini kaybetmemesi içün elinden geleni yapar. Rüçhan, Minenin şiküçi yaşaması için olmaması harayet geçer. Artık Nihatın esiri olmuştur. Somerein de Türkan la mutlu yola bir yol düşünce bir tavireyin iyi deliceyi düşmemesini için çabaları. Someren artık kaybetmişem ve yüz yıl önce Rüchan ve Türkanın büyük konuşunu birleşmek için başlayacaklar. Nesrin artık Nihat ?? in bir yoluna girmiş oldu. Somerin de Türcan lan mutlu yola girmesine bir yolun düşünceyi iyi deliyeyi geri dönmeye başladı. Someriye artık kaybetti ve yüz yüz yıl önce Rücemlişişini yaşatırken kızın başlayacak. Nesircanın bu yaşaması artık bir yolunun bir yolunu girmesine başlamaya başlayacak, Nesrin de Türkin buçuşın başlamaya başlar.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver