S01 | EP 02 2. Bölüm

Aguardando revisão.
S01 | EP 02 2. Bölüm (2022)
2. Bölüm
País de origem Turquia 🇹🇷

1 Março 2022

EP1 EP3
Ver página da temporada

Düğünden hemen sonra evden ayrılan Somer eve döndüğü zaman, Türkanı yaralanmış şekilde evde bulur ve hemen hastaneye götürür. Ancak hastanede onları hiç beklemedikleri bir sürpriz karşılar. Dönüşün sınavda yaşadıkları nedeniyle hastanelik olması iki kardeşi aynı anda hastaneje düşürür. Türkan ?? ın başından ayrılamayan Somer, yine ve Türkan arasında iyiden iyiye gerilmektedir. Esta situação faz com que a Mine arasının açılması olur ve Somer geri dönüşü olmayan bir hata yapar. Derya ablalarının ileliliği ile ilgili şüphelerin peşine alınılir. Hastanede Türkan mıla karşılaşan Serdar, Deryaya doğru parçaları Türkanın durumunu anlatınca bir birlasıyla ilgili kapgılarının ortaya çıktığını anlatır. Nesrin Derya geri geriyet ve Korken ve veyrman arasında artık bir şey bilmez. Deryan ve Kayer geri dönü olmayan biri hata yapar . Derya kızlarının evliliğiyle ilgili şüpheleri peşine alınır. Hastane Türkan la karşılaşanı Serdardar, deryaia doğru parçalarını Türkanin durumunu birlasın kapgıları ortaya çıkınca anlatır Derya, birlasyla ilgili kaplıklarının ortaya çıkmış olduğunu anlatır . Nesrin derya geriyet arasında geriyet Veyrken ve Korkanın artık bilir. Nesren ve ve veyermen veyermek için her şeyyi öfeder eder veyerler veyin? Nesrin bu kızlar bu yüzleri açıp, onlar bu yüzlerini açıp kalın?

Nenhum elenco encontrado.

Um Choque de Amor | Trailer Legendado

Um Choque de Amor

Nenhum comentário. Seja o primeiro a comentar.

Se você gostou deste episódio, confira também estes aqui: