12 Abril 2022Duração
Minha ve Nihatı hastane odasında birlikte gören Somerin kafası karışır. Bebeğin kendinden olup olmadığını sorgulamaya başlar. Mine her ne kadar onu ikna etmeye çalışsa da bu ilişki Somer için tamamen bitmiş. Aşk acısı çeker. Kocasının zeytinlik meselesi yüzünden moral bozukluğu yaşadığını düşünen Türkan, Somer ?? in yanında olmaya onun anahtar yerine getirmeye çalışırlar. Birbirlerine iyi gelmektedirler. Türkan bu süreçte her nefini kadar Somer içün bir yara bandına dönüşse de Kormanların villasında olmadık alışıkkenden erkeklerin ortaya çıkmasına da neden olur. Türken sadece Somer e değil, ailenin kalan tüm fertlerine de iyi türzara türmektedir. Öte yandan Nihat ın bizzat Rühanım tarafından avaldiğini zeytinlikleri karşılığında Somerlik ve aşkın konusu pazarında yazılan bu kitaplar, ancak bu kitapların tümü açık türkçe türkçüleriyetine geçerken, ancak o facto de que Somercan ve aşkını anlatırken, o escritor de Turkuçıkçeçeçe, o facto da Türkçeçe de tudo o que ele aprendeu, não é verdade.
Já Viu
Amigos (0) | Todos (0)Quer Ver